ΑΦΟΙ ΓΑΒΑΝΑ - Συνθετικά Κουφώματα, Κουφώματα Αλουμινίου, Αντικατάσταση Κουφωμάτων & Σιδηροκατασκευές σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Οι θωρακισμένες πόρτες έχουν  προορισμό την αντίστασή τους στην προσπάθεια κάθε επίδοξου διαρρήκτη.
Αυτό τις καθιστά αναγκαίες για την προστασία του χώρου μας, την ασφάλεια μας, χωρίς να υπονομεύουν την αισθητική.

Τεχνικά χαρακτηριστικά : η θωρακισμένη πόρτα αποτελείται από ένα φύλλο χαλύβδινης γαλβάνιζε λαμαρίνας και τρεις κάθετες εσωτερικές νευρώσεις που ενώνονται και δημιουργούν μια αδιαπέραστη επιφάνεια.

Το κάσωμα αποτελείται από δυο χαλύβδινες λαμαρίνες ηλεκτροστατικά βαμμένες για να αντέχει σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες.

Υπάρχουν δυο ατσάλινοι μεντεσέδες με πύρους που στηρίζονται πάνω σε ειδικό ρουλεμάν με ειδικές βίδες οι οποίες ρυθμίζονται για τελεία λειτουργία της πόρτας.

Στο κάτω μέρος υπάρχει ανεμοφράκτης που προσαρμόζεται και κλείνει το διάκενο μεταξύ πόρτας και πατώματος εμποδίζοντας έτσι την είσοδο σκόνης και αέρα.

Για το μικρό άνοιγμα της πόρτας υπάρχει ένας μηχανισμός που επιτρέπει το άνοιγμα της μέχρι δέκα εκατοστά όποιος ενεργοποιείται από μέσα με ειδικό συρτή.

Υπάρχουν τρεις τύποι κλειδαριών:
1)μονή κλειδαριά με κλειδί χρηματοκιβωτίου,
2)μονή κλειδαριά με μικρό κλειδί,
3)διπλή κλειδαριά με μικρό κλειδί και κλειδί χρηματοκιβωτίου.

Υπάρχουν δυο μοντέλα :
1)με 13 πύρους ασφαλείας, 8 σταθερούς και 5 κινητούς,
2)με 15 πύρους ασφαλείας, 10 κινητούς και 5 σταθερούς

Μπορούμε να επιλέξουμε τέλος από: μοντέρνα σχέδια, παντογραφικά, χειροποίητα και επενδύσεις αλουμινίου σε χρώματα της αρέσκειας μας.

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πτυσσόμενα Κάγκελα »