ΑΦΟΙ ΓΑΒΑΝΑ - Συνθετικά Κουφώματα, Κουφώματα Αλουμινίου, Αντικατάσταση Κουφωμάτων & Σιδηροκατασκευές σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Κατασκευάζουμε κουφώματα συνθετικού (pvc) υψηλής αισθητικής και αντοχής που ικανοποιούν όλες τις  απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

 

Μέσα από μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων μπορείτε να διαλέξετε μοντέρνους χρωματισμούς καθώς και χρωματισμούς ξύλου.
Οι κατασκευές γίνονται πληρώντας όλες τις προδιαγραφές των κανονισμών.
Χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά έχοντας έτσι ένα τελικό προϊόν που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις για θερμομόνωση, ηχομονωση και ασφάλεια
Ένα πιστοποιημένο υψηλών προδιαγραφών κούφωμα μπορεί να μας εξοικονομήσει έως και 40% από τα έξοδα θέρμανσης και κλιματισμού προστατεύοντας το περιβάλλον, δίνοντας παράλληλα άξια στο ακίνητο μας.
Τα πλεονεκτήματα των συνθετικών κουφωμάτων είναι: ελάχιστη συντήρηση , ποικιλία χρωμάτων , υψηλή θερμομόνωση , αντοχή στον χρόνο , ανακυκλώνεται 100%.

 

Ανοιγόμενα Συστήματα

NOUTIC / GERMAN PROFILES INGENEERING CREATIVITY PVC Η απόλυτη κορυφή

Τα παράθυρα και οι πόρτες που παρέχουν την απόλυτη κορυφή στη μόνωση.

Όλα τα παράθυρα και οι πόρτες PVC μας είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία σειρά χρωμάτων. Διατηρούν την ομορφιά τους για χρόνια με μια απλή συντήρηση.

Ενεργειακή απόδοση.

Η Εταιρία μας σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ενεργειακών παραθύρων PVC για να δώσει στο σπίτι σας ένα κομψό βλέμμα που θα διαρκέσει για χρόνια.

Elite και Arcade / Ένα καλά σχεδιασμένο σύστημα προφίλ παραθύρων που διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά με μία άριστη σχέση κόστους / οφέλους που πληρεί όλες τις τυπικές απαιτήσεις για τη σύγχρονη ζωή.

Σύστημα κουφωμάτων Elite και Arcade με μια ματιά.

71 χιλιοστά πλάτος του συστήματος κάσας,
78 χιλιοστά του συστήματος φύλλου
Προφίλ με 5 θαλάμους για μεγαλύτερη θερμική & ηχητική μόνωση

Μέγιστο πάχος υάλωσης: 47 mm για μεγαλύτερη θερμική & ηχητική μόνωση
Ενίσχυση φύλλου και κάσας με θερμογαλβανισμένο ατσάλι πάχους 1,5-2 mm

Χαρακτηριστικά

Θερμομόνωση: Uf 1,3 W/ m2K
Ηχομόνωση μέχρι και 44 dB (θόρυβος κατηγορία προστασίας 4)
Η αξία της μόνωσης ολόκληρου του παράθυρου Uw φτάνει εώς 0,77 W/m2K υπερβαίνώντας ακόμη και τις αναμενόμενες τιμές του κανονισμού EnEV 2012 (Uw ≤ 0,95 W/m2K).
Αντιδιαρρηκτική προστασία.    Εσωτερικά πηχάκι με διπλό κούμπωμα που σε συνεργασία με τον περιμετρικό μηχανισμό ROTΟ NT μας προσφέρει ενισχυμένη προστασία κατά της διάρρηξης .
100% Ανακυκλώσιμο και με φιλικούς προς το περιβάλλον σταθεροποιητές

 

Συρόμενα Συστήματα

Τα συστήματα συρόμενων κουφωμάτων που παράγει η εταιρία μας προσφέρουν ένα ελκυστικό βλέμμα σε κάθε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Εξασφαλίζουν την εύκολη λειτουργία και ένα υψηλό επίπεδο διαβίωσης επεκτείνοντας το καθιστικό στον κήπο, τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας , επιτρέποντας σας να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για να ζείς. Παρέχουν μέγιστη στεγανότητα, απόλυτη ασφάλεια και προστασία από τις καιρικές συνθήκες..

Inoutic σύστημα για συρόμενες κουφώματα HST 76 με μια ματιά

Άριστη μόνωση πλαισίου Uf = 1,3 αξία W/m2K
Προφίλ με 4 θαλάμους για μεγαλύτερη θερμική & ηχητική μόνωση
Υψηλή αντοχή στον αέρα και υδατοστεγανότητα
Ενίσχυση φύλλου και κάσας με θερμογαλβανισμένο ατσάλι πάχους 1,5-2 mm
Υψηλό επίπεδο σταθερότητας που οφείλονται στην ενίσχυση με χάλυβα στην κάσα και στο φύλλο που επιτρέπει κατασκευές με μεγάλα ανοίγματα.
Εύκολο στη λειτουργία, με ελάχιστη προσπάθεια.
Μέγιστο πάχος υάλωσης: 47 mm για μεγαλύτερη θερμική & ηχητική μόνωση (SSK 4)
Αυξημένη προστασία διάρρηξης Επίπεδο ασφαλείας WK2
Πολύ καλή προστασία από τη διάβρωση και την υγρασία
Χαμηλό ύψος προφίλ (ταιριάζει στις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία)
Διατίθεται σε πληθώρα χρωμάτων.

επιτρέπουν να σχεδιάσουν τις μεταβάσεις από το εσωτερικό προς το εξωτερικό του σπιτιού σας, ακριβώς με τον τρόπο που θέλετε.

Συστήματα Κεντρικής Εισόδου

Η κεντρική είσοδος του κτηρίου, κάνει μια άμεση εντύπωση στους επισκέπτες. Τα συστήματα Inoutic σας επιτρέπουν να τονίσετε τον σχεδιασμό και να δώσετε το δικό σας στυλ. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά σχέδια και χρώματα σας προσφέρονται απεριόριστες δυνατότητες έτσι ώστε να δημιουργήσετε την δικη σας μοναδική είσοδο.

Κεντρική είσοδος από PVC / Κομψότητα & ασφάλεια για το σπίτι σας

Σύγχρονος σχεδιασμός αξιοπιστία & λειτουργικότητα
Υψηλό επίπεδο ασφάλειας & προστασία από διάρρηξη. Οι πόρτες PVC που κατασκευάζει η εταιρία μας είναι εφοδιασμένες με κλειδαριές πολλαπλών σημείων και ειδικά εξαρτήματα για να φτάσουν σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας απο διάρηξη, σύμφωνα με το πρότυπο DIN-ENV 1627
Βελτιστοποιημένη θερμομόνωση, ηχομόνωση
Προστασία από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες
Μεγάλη διάρκεια ζωής εξαιρετικά υψηλής αντοχής με πάνω από100.000 κύκλους ανοίγματος και κλεισίματος και συνεπώς μια ποιότητα δοκιμασμένη για περίπου 20 χρόνια χρήσης
Χαμηλό κατωκάσι αλουμινίου μόλις 19 χιλ. (ευκολη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ) με θερμοδιακοπή .

Η μπροστινή πόρτα είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό στοιχείο του σχεδιασμού, πρέπει επίσης να πληρούν ειδικές απαιτήσεις. Θα πρέπει να λειτουργεί απολύτως αξιόπιστα, να παρέχουν και προσφέρουν ένα Σημαντικές απαιτήσεις περιλαμβάνουν καλή σταθερότητα, και καλή προστασία από διάρρηξη,.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κουφώματα Αλουμινίου